Windows 8.1

Help! It's the hair-bear bunch!

Moderator: larchy

Windows 8.1

Postby Cacker on Thu Mar 13, 2014 1:00 pm

User avatar
Cacker
Site Admin
4th floor ponce
 
Posts: 2799
Joined: Tue Dec 02, 2003 7:01 pm
steamID: Cacker
PSN: Cacker67
antispam1: No
orientation: Yes
Now that 8.1 is out and it's possible to ditch the Metro interface and return to the classic Desktop/Start bar, I thought i'd see what's what. Toying with the idea of upgrading.

Well, the compatibility wizard threw up some shockers. There are, okay, some old programs, but some are fairly/recent like Crysis 3, Poker Stars 2, punkbuster (which would render some games inoperable), LFD2 (which can be considered new as it's constantly being updated).

Really M$ after all this time ? I just noticed the upgrade cost for Win 8.1 Pro is £189. F*CK THAT.
/Chairs

Cacker

Image

Re: Windows 8.1

Postby Klors on Thu Mar 13, 2014 3:03 pm

User avatar
Klors
Forum Guru
Would fuck the antichrist
 
Posts: 3969
Joined: Thu Feb 26, 2004 7:34 pm
Location: Lincoln, UK
Win 8.1 Pro full licence is £190
Klors Trofobik

Re: Windows 8.1

Postby Mr.Fishcakes on Thu Mar 13, 2014 9:24 pm

User avatar
Mr.Fishcakes
Forum Guru
 
Posts: 1665
Joined: Thu Oct 09, 2003 10:30 pm
Location: Information Superhighway
Windows 8.1 is pretty good on tablet. Not sure about how it would work for Desktop, im not convinced it would work too well. It is all very well integrated with lots of little features that you only notice as being useful until you don't have them, the sacrifice being that you have to use a MS Outlook account to log in. Probably not worth nearly £200 though.

Re: Windows 8.1

Postby Mister666 on Fri Mar 14, 2014 1:03 pm

User avatar
Mister666
Forum Guru
tabard
 
Posts: 2705
Joined: Sat Sep 13, 2003 5:52 pm
Location: Deepest Darkest Yorkshire
steamID: Sixxor
PSN: Sixxor
Xbox Live: Sixxor
AKA: Sixxor/Sixxor666
Twitter: @DonkeyBadger
antispam1: Yes
orientation: No
Battle.Net ID: Sixxor#2147
It is possible to get Punkbuster working on 8 and 8.1. You just need to download the PBupdate tool and tell it where all your PB using games are installed and that should sort it out.


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron